Ministrul Agriculturii, de vorbă cu fermierii la AGRARIA

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a fost prezent joi, 5 mai, la deschiderea Târgului Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie, AGRARIA, ce are loc la Jucu, în județul Cluj.

Reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) vă așteaptă la eveniment la standul AM PNDR, alături de colegii de la Agenţia pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) și Direcția pentru Agricultură Județeană (DAJ) Cluj, în perioada 5-8 mai, pentru a vă furniza toate informațiile de care aveți nevoie despre fonduri europene și multe altele, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ministerului.Agraria

Târgul AGRARIA constituie o oportunitate pentru fermierii din toată țara de a se informa despre noutățile referitoare la tendințele și inovațiile agricole actuale, iar specialiștii din domeniu au ocazia de a realiza schimburi de informații și de a încheia parteneriate.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole