MINISTRUL AGRICULTURII CERE ELIMINAREA CONDICII DE PREZENȚĂ PENTRU AGRICULTORI

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că va face demersuri pe lângă ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, pentru eliminarea obligativității condicei zilnice de prezență pentru agricultori pentru că „în agricultură se lucrează zi și noapte”.

„Voi discuta cu ministrul Muncii pentru a găsi soluția adecvată, specifică muncii noastre din agricultură, pentru că aici nu se lucrează cu ora, nu se lucrează nici cu minutul, uneori nici cu ziua. Se lucrează zi și noapte„, a spus ministrul Daea, prezent în localitatea ialomițeană Orezu, cu ocaziei sărbătorii ‘Ziua porumbului’.

Ministrul Agriculturii a precizat că este convins că „se va lua o măsură în sprijinul fermierilor”.

„Se va ajunge la o înțelegere bună pentru agricultura românească, în interesul agricultorilor, al fermierilor și al țării, căci pentru mine, fermierii sunt cei care mă trezesc și mă încântă și îmi păstrez această forță și această energie de muncă pentru că eu sunt ministrul lor, iar ei sunt făuritorii de hrană ai țării’, a mai spus Daea.

Câteva sute de fermieri din întreaga țară și aproape 20 de companii, producători de utilaje, de semințe și de pesticide au participat joi, în localitatea ialomițeană Orezu, la cea de-a opta ediție a sărbătorii Ziua porumbului, potrivit AGERPRES..

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole