15 mai 2021 - 04:45

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, rezultat negativ la testul pentru COVID-19

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, nu este infectat cu noul coronavirus! Rezultatele testelor realizate ieri arată că niciun membru al Guvernului nu a fost infectat în urma interacțiunii cu colegul de partid, senatorul Vergil Chițac, la care s-a confirmat prezența îmbolnăvirii în urma unei deplasări în străinătate.

Premierul Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei de ieri pentru COVID-19, însă rezultatul acestuia este negativ, a anunțat, Grupul de Comunicare Strategică. De asemenea, miniștrii care au fost testați la Parlament au rezultate negative.

Printre miniştrii testaţi se numără și Adrian Oros, dar și ministrul Sănătăţii, Victor Costache, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, cel al Finanţelor, Florin Cîţu, al Economiei, Virgil Popescu, ministrul Agriculturii, Adrian Oros. De asemenea, au mai fost testaţi Marcel Boloş, Marcel Vela, Ionuţ Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu şi Ion Ştefan.

Membrii Guvernului și premierul au fost testați și au intrat în auto-izolare, după ce au avut contact cu senatorul Vergil Chițac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus.