MInistrul Adrian Oros, acuzat de jocuri paralele privind industria alimentară

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost desființat de către președintele federației Romalimenta, Sorin Minea. Reprezentantul industriei alimentare, una extrem de importantă, a explicat, în cadrul emisiunii Săptămâna Financiară, moderată de Dan Bucura, că Oros este singurul ministru din ultimii peste 20 de ani, care a refuzat orice dialog.

„Eu sunt din 1990 în industria alimentară și reprezint industria alimentară de vreo douăzeci și ceva de ani. Cred că sunt cel mai vechi. Este prima data, și sper să nu se mai repete, când industria alimentară nu a avut niciun dialog cu ministerul Agriculturii, în 2 ani de zile! Niciun dialog! Am trimis o scrisoare către Ludovic Orban, când era premier. Am o scrisoare inclusive către Președinție, în care am spus acest lucru. Trimiseserăm alte 5 scrisori către ministerul domnului Oros, cerând o întâlnire oficială cu industria, și nu am primit nici măcar un răspuns!” a mărturisit Minea.

Mai mult, președintele Romalimenta l-a acuzat chiar pe ministrul Oros că face jocuri anumite jocuri de culise în ceea ce privește industria alimentară.

„Este prima data în istorie când un minister al Agriculturii nu recunoaște industria alimentară. Îmi asum ceea ce spun. Dânsul încearcă să inventeze o industrie alimentară paralelă”, a continuat acuzațiile Sorin Minea.

Federația Romalimenta grupează majoritatea asociațiilor/patronatelor din industria alimentară, alături de mari firme procesatoare, autohtone și multinaționale, fiind de ani buni o voce de referință în domeniu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole