Ministrul Achim Irimescu dezbate cele mai importante probleme din agricultură

Joi, de la ora 20:00, la Agro TV, ediție specială a emisiunii Agricultura la Raport. Invitatul lui Ovidiu Ghinea este ministrul Achim Irimescu.
agrotv
Greva foamei s-a încheiat pentru zootehnistii care au protestat în fața Ministerului Agriculturi și Dezvoltării Rurale, însă problemele din acest sector nu au dispărut.
Agro TV a fost singurul post de televiziune din România ce a relatat pas cu pas evenimentele petrecute în centrul Bucureștiului și rămâne aproape de toți cei care susțin agricultura românească.
În această seară, de la ora 20:00, Ovidiu Ghinea îl are ca invitat în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Agricultura la Raport chiar pe ministrul Achim Irimescu.
Cum vede acesta situația din zootehnie, care sunt problemele cele mai mari din mediul rural, ce viitor prevede agriculturii de la noi din țară și ce trebuie să facă românii pentru a putea obține profit din pământul pe care îl lucrează, toate acestea vor fi dezvăluite de Achim Irimescu joi, de la ora 20:00, în direct la Agro TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole