Ministerul Fondurilor Europene vrea să lanseze 4 ghiduri dedicate programului antisărăcie, în mai

lei_baniMinisterul Fondurilor Europene (MFE) vrea să lanseze, în mai, 4 ghiduri care privesc programul antisărăcie, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU), potrivit datelor publicate pe site-ul instituției.
Valoarea totală a finanțării europene pentru proiectele care urmează a fi depuse se ridică la 830 milioane de euro.
Astfel, prin Ghidul ‘Măsuri de ocupare pentru șomeri (romă, non-romă, mediu rural, mediu urban, persoane cu dizabilități) — Program antisărăcie 3.1-3.5’ este alocată o sumă de 440 milioane euro, iar prin ‘Școala — motor de incluziune în zonele defavorizate, programe de formare pentru tineri și adulți — Program antisărăcie 6.3-6.6’ — 335 milioane euro.
Celelalte două ghiduri sunt ‘Servicii la nivelul comunității pentru copii și tineri anterior instituționalizați sau din instituții de tip rezidențial — Program antisărăcie 4.12, 4.13’ — 45 milioane euro și ‘Dezvoltarea rețelei de asistenți sociali și asistenți maternali—prevenirea separării copilului de familie — Program antisărăcie 4.14’ — 10 milioane euro. (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole