Fermierul Milică Rădulescu: ”Politicul a intrat în agricultură și a distrus-o”

În cea mai recentă ediție a emisiunii ”Agricultura la Raport”, realizatorul Ovidiu Ghinea a adus în fața telespectatorilor AGRO TV mai mulți fermieri de marcă din România, pentru a discuta situația actuală din sectorul agricol românesc.

Unul dintre acești invitați a fost Milică Rădulescu, fratele regretatului Adrian Rădulescu, fost președinte al Asociației Fermierilor din România. Acesta a vorbit despre problemele agriculturii din țara noastră, punând în evidență lipsa de inițiativă și de măsuri de sprijin pentru partea de cercetare.

”Ce mă impresionează pe mine neplăcut este că în agricultură nu se mai discută nimic despre știință și despre cercetările din agricultură. Ne-a părăsit de curând profesorul Gheorghe Sin, care îmi era ca un frate, a fost înlăturat și înlocuit profesorul Ioan Alecu, (…) a ajuns să fie judecat și tranșat la masa politică a unor oameni avari după bani. (…) Problema este următoarea: politicul a intrat în agricultură și a distrus-o. Politicul și oameni care nu au nicio treabă cu agricultura și cu ideea de patrie, de țăran, de țară, de patriotism, au distrus și distrug în continuare România și agricultura românească”, a subliniat Milică Rădulescu.

Fermierul a comentat și pe marginea zvonurilor legate de înlocuirea actualului ministru al agriculturii, Adrian Oros, spunând că în fruntea ministerului ar trebui să vină un om care să se fi confruntat în mod direct cu problemele din agricultură, astfel încât să le înțeleagă pe deplin.

”Problemele sunt delicate. Practic, dacă nu ai întâmpinat greutăți, dacă nu ai dat cu nasul în problemele agriculturii, nu au cum să te învețe consilierii să faci ceva”, a precizat Milică Rădulescu.

Vă invităm să urmăriți ediția completă a emisiunii ”Agricultura la Raport”, realizată de Ovidiu Ghinea, pe canalul de youtube AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole