MIGRAȚIA, POSIBIL FACTOR DE RISC BIOTERORIST

Pe linga multele probleme care afecteaza atat mediul urban cit si cel rural, mai trebuie sa tinem cont de inca una, chestiunea riscului biologic. Ea se refera la materiile prime din care sunt facute produsele alimentare pe care le consumam, dar, atentie, si riscurile bioteroriste! 

Subiectul a fost dezvoltat de Madalina Neacsu in emisiunea Sinteza Agrostrategica, unde doctor Alba Popescu, expert in securirtate nationala, a raspuns la intrebarea: „Poate fi considerată migraţia un factor de risc bioterorist?”.

Fara a se creea o isterie in masa, expertul a atras atentia ca exista probabilitatea confruntării României cu o astfel de ameninţare mai ales în contextul migraţiei ilegale şi a lipsei modernizării şi dezvoltării infrastructurii de control de specialitate, în prevenirea şi contracararea ameninţărilor bioteroriste.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole