Miezul de nuca pe masa de Craciun a ajuns un lux

Cel mai scump ingredient de pe masa de sărbători nu este carnea de porc, ci… miezul de nucă. Dacă ar fi să-l dai la schimb – 1 kg de nuci curățate echivalează cu 2 kg de carne de porc. Prețurile mari, firește că reduc și vânzările, însă comercianții speră ca în preajma sărbătorilor să aibă ceva profit.

Picture of Ionuț Fîntînă
Ionuț Fîntînă

 NOTĂ  Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 ATENȚIE!   Orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.

Cele mai citite în ultimele zile

PUBLICITATE

  • Banner KWS

  • © AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.