Mierea ARE sau NU termen de valabilitate

Mierea este inevitabil preferată de toți. Pe lângă faptul că are un gust nemapomenit, aceasta are și o serie de vitamine benefice organismului.

Însă mulți consumatori se întreabă dacă mierea are sau NU un termen de valabilitate. Dacă ne uităm în supermarketuri și nu numai, observăm că mierea are un termen de valabilitate de 2 ani, însă apicultorii susțin că acest produs poate fi oricând consumat.

„Mierea Nu are termen de valabilitate. Într-adevăr, normele impuse de autorități ne obligă să menționăm un termen de expirare, însă mierea este un produs care poate fi consumat oricând. Există chiar și dovezi științifice că mierea, chiar și după 100 de ani, are aceeași componență proaspătă și sănătoasă”, confirmă unul dintre apicultori, Cristina Stan.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Normal o miere naturala își păstrează proprietățile foarte mult timp, una falsificata nu, oricum orice marfa sau produs alimentar are un termen de valabilitate pe eticheta, deci …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole