Meteo: Vezi pe unde se mai anunță furturni!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis marți dimineață o nouă avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în intervalul 14 iunie, ora 12.00 – 15 iunie, ora 6.00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și local în Carpații Meridionali și de Curbură, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală de 60-80 km/h) și pe alocuri grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20-30 l/mp și izolat 40-60 l/mp.meteo

Conform hărții puse la dispoziție de ANM, județele vizate de avertizarea Cod galben sunt Argeș, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Prahova, Teleorman, Tulcea și Vrancea, precum și municipiul București.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole