Meteo: România, sub furtuni, până sâmbătă dimineață!

În weekend vor fi furtuni în aproape toată țara. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri dimieață o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă în intervalul 17 iunie, ora 11.00 – 18 iunie, ora 06.00, în 36 de județe (vezi harta).meteo

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, în Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și local în Dobrogea și Banat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii (viteze la rafală de peste 55-75 km/h), ploi torenţiale și izolat grindină. Noaptea aria acestor fenomene va fi în restrângere treptată. Cantitățile de apă vor depăși 20-30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Meteorologii atrag atenția că manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole