Meteo 14 septembrie – Vin iar furtunile!

Meteo 14 septembrie –Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță un nou val de furtuni în România, în zilele următoare.

Meteorologii au emis joi, 14 septembrie, o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă în intervalul 14 septembrie, ora 13:00 – 15 septembrie, ora 10:00, în 11 județe (vezi harta).

Astfel, în Maramureș, Crișana, Banat, local în Transilvania și în zonele montane aferente, vor fi ploi cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului,cu rafale de 50-60 km/h, izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat, îndeosebi în nord-vestul teritoriului, de peste 40-50 l/mp.

Sursa: ANM

Meteorologii menționează că astfel de fenomene se vor semnala, pe arii restrânse, astăzi (14 septembrie) și în centrul, nord-estul țării și în restul zonei montane. Vineri (15 septembrie) vor fi manifestări de instabilitate atmosferică îndeosebi în sud, centru și est.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole