Mesajul ministrului Agriculturii pentru micii producatori locali

Ministrul agriculturii, Adrian Oros a vizitat Târgul “Produs de Cluj”, un proiect în cadrul căruia zeci de producători locali au oportunitatea de a-și comercializa marfa, iar cetățenii pot găsi produse autentice și de calitate. 
 
„Astfel de târguri pun în evidență avantajele consumului de produse românești. Acestea ajută la sprijinirea producătorilor locali și susținerea locurilor de muncă pe care aceștia le creează. Producătorii mi-au transmis și problemele cu care se confruntă, probleme care își vor găsi rezolvarea prin dialogul permanent pe care il port cu aceștia”, a transmit șeful MADR. 
 
„Doresc să-i felicit pe organizatorii Târgului pentru că oferă producătorilor locali o alternativă excelentă de a-și comercializa marfa și, de asemenea, îi felicit pe producatori pentru nivelul calitativ ridicat al produselor lor!” a mai declarat ministrul Oros la Cluj.
 

Vizită la Târgul Produs de Cluj

Vizită la Târgul "Produs de Cluj"

Publicată de Adrian Oros pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

 
Autor: Daria Diaconiuc 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole