Mehedinţi: Intervenţie a jandarmilor pentru siguranta cetățenilor afectati de invazia albinelor

albine_stupUn echipaj de jandarmerie a intervenit la solicitarea unei severinence, speriată de invazia a sute de albine în via casei sale situată pe strada Traian. Femeia a solicitat sprijinul fortelor de ordine, de teamă că albinele să nu devină agresive, declarând-se neputincioasă la vederea insectelor, care, survolează’ cu insistență vița de vie, unde formaseră deja un roi.
Jandarmii au acționat pentru desprinderea roiului de albine din vița de vie și depunerea în cutia special amenajată. Totodată, ei au explicat proprietarilor că oricând este posibil ca în locul deja format, albinele pot să revină, de aceea le recomandă să nu încerce să le îndepărteze singuri si să solicite sprijin de specialitate prin apelul de urgență 112.
În ultima săptămână, jandarmii au intervenit și au acordat rapid ajutor în trei astfel de situații, când albinele au pus în pericol siguranța cetățenilor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole