Meat & Milk: ”Piață, Prețuri, Importuri, Oțet”

Stiruca 1 (1)”Prețuri, Piață, Importuri, Oțet”, acesta este titlul final al dezbaterii din finalul Workshop-ului Carne, din ziua de 12 mai, unul dintre momentele de maxim interes al Expo-Conferinței Inernaționale Meat & Milk 2016.
Titlul s-a impus aproape de la sine, ca urmare a gravei situații în care se află sectorul românesc al cărnii. De și consumul a crescut, piața este dezechilibrată total, din cauza importurilor de carne-materie primă, a importurilor în creștere de produse din carne (lucru total îngrijorător, în condițiile în care, până în acest an, zona de procesare a industriei acoperea în proporție covârșitoare necesarul de consum), precum și a calității foarte proaste, sau chiar a contrafacerilor unora din produsele existente pe rafturile economiei negre sau gri.
Speaker-ii acestei dezbateri vor fi domnii: Dorin Valter Enache-Director DSVSA-Brașov, Ioan Ladoși-Președinte APCPR, Sorin Minea-Președinte Romalimenta și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole