Meat.Milk si InfoGroup: Normele de aplicare a Legii Laptelui dezbătute într-un workshop

Preocupată în permanență pentru a veni în sprijinul celor care activează în domeniul producției și comercializării laptelui și lactatelor, precum și de buna funcționare a lanțului de aprovizionare, agenția infoGROUP și revista Meat.Milk vor organiza în data de 13 martie 2023, la Grand Hotel Continental, începand cu ora 10:00, workshop-ul ”NORME DE APLICARE A LEGII LAPTELUI-CONSENS ÎNTRE PROCESATORI, COMERCIANȚI ȘI AUTORITĂȚI”.

Ca urmare a neclarităților care au apărut ulterior intrării în vigoare a Legii Laptelui, la workshop vor fi discutate aspecte legate de definiții, etichetare, crearea de spații special destinate laptelui și lactatelor, eliminarea confuziilor între produsele autentice și alternative, aranjarea produselor la raft, etc.

La eveniment vor fi prezenți:

Aurel Simion – Secretar de Stat MADR, Florin Barbu – Președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, Horia Constantinescu – Președinte ANPC, Ioan Oleleu – Vicepreședinte ANSVSA, Paul Anghel – Director General ANPC, Dorin Cojocaru – Președinte APRIL și George Bădescu – Director Executiv AMRCR.

Alături de aceștia vor mai fi prezenți în sală reprezentanți ai marilor lanțuri moderne de comerț alimentar, ai companiilor de procesare, precum și reprezentanți ai principalelor asociații de fermieri producători de lapte (Holstein.ro, FCBR, BOVICOOP).

- Publicitate -

Workshop-ul va fi televizat în direct, integral, de postul Agro TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole