MAVRIK – Unicul piretroid cu sistemie locală, eficient împotriva unui număr mare de dăunători

În această perioadă, principalii dăunători problemă la cultura cerealelor și la cea de floarea-soarelui sunt afidele (Aphis sp.). Spre deoasebire de atacul coleopterelor, acestea pun în pericol cultura prin consumul de sevă. Afidele colonizează frunzele, vârfurile de creștere sau înflorescențele, unde înțeapă planta și introduce în sistemul circulator saliva pentru a facilita circulația în zona respectivă.

În uma atacului are loc o debilitare a plantei, marcată prin răsuciri ale organelor și duce la deprecieri ale calității recoltei, infectarea cu viroze, sterilitate, șistăvire și denaturarea proprietăților semințelor.

Cu MAVRIK de la ADAMA în schema de tratament beneficiați de un control optim al dăunătorilor problemă și de o flexibilitate în aplicare.

Beneficii MAVRIK:

- Publicitate -
  • eficacitate aficidă dovedită, fiind ideal în combaterea insectelor cu aparat bucal de înțepat și supt (afide, tripși, ploșnițe etc.) și împotriva coleopterelor;
  • efect translaminar, elimină și dăunătorii localizați pe partea dorsală a frunzei;
  • independență ridicată față de temperatura din momentul aplicării, cu eficacitate până la 26-27°C (situație în care dăunatorii sunt mult mai activi în cultură);
  • nu este condiționat de umiditate sau la spălarea de către ploi, oferind precizie în aplicare și protecție de lungă durată;
  • rezistență ridicată la acțiunea radiațiilor ultraviolete;
  • permite așteptarea până la atingerea pragului economic de dăunare, inclusiv la momentul înfloritului, fiind complet selectiv si sigur pentru polenizatori.

Specialiștii de la ADAMA recomandă MAVRIK pentru protecția recoltei împotriva dăunătorilor!

Hai să discutăm și să vedem ce putem face pentru cultura ta!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole