Masuri speciale in pietele agroalimentare! Se verifica temperatura la intrare

Intrări și ieșiri speciale, la piețele din Arad! Temperatura cumpărătorilor care doreau să intre în hala din Piaţa Catedralei este verificată de către un angajat al SC TOP SA cu un termometru non-contact, scrie aradon.ro. În jurul Pieței Catedralei sunt montate garduri care nu permit accesul arădenilor decât prin anumite părți în piață, iar cumpărătorii trebuia să poarte măști de protecție. La una din intrările în piață erau prezenți polițiștii locali arădeni și angajați ai SC TOP SA. La intrarea în hala agroalimentară din Piața Catedralei, temperatura fiecărui cumpărător care dorea să intre în hală era verificată de către un angajat al SC TOP SA cu termometrul non-contact.

Instituția Prefectului Județului Arad a anunțat că se iau măsuri speciale în piețele agroalimentare din municipiu. Conform celor de la Prefectură, accesul în piețe și ieșirea din piețe se vor face printr-o singură cale de intrare, respectiv de ieșire. „În vederea respectării distanței sociale recomandate în piețele agroalimentare din Municipiul Arad, accesul și ieșirea în/din perimetrul acestora va fi permis printr-o singură cale de intrare, respectiv ieșire (o cale pentru intrare, o cale pentru ieșire)”, transmit autoritățile, citat de aradon.ro.

Poliția Locală și angajații Târguri, Oboare, Piețe S.A. vor asigura atât intrările, cât și ieșirile, dar și respectarea unui număr de cumpărători în piețe care să asigure o distanță suficientă între aceștia.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole