Măsura 21: ULTIMA ZI de depunere a cererilor pentru subvenția de 7.000 euro/fermă

Ultima strigare pentru ajutorul de maximum 7.000 euro/fermă, acordat fermierilor afectați de pandemie! În cadrul ședintței de Guvern de ieri, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Oros, le-a adus aminte fermierilor că astăzi, 23 octombrie, se încheie depunerea cererilor pentru Măsura 21. 

Potrivit șefului MADR, peste 100.000 de fermieri s-au înscris pentru a beneficia de această subvenție, iar plățile se vor efectua în următoarele săptămâni, după încheierea controlului administrativ.

”Mâine (23 octombrie – n.r.) se încheie termenul de depunere pentru Măsura 21 – sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor care au fost afectați în mod deosebit de evoluția COVID-19. Este vorba de o măsură prin care sprijinim sectorul zootehnic, dar și sectorul vegetal, iar cuantumul sumei este de 150 de milioane euro, bani europeni, schemă notificată și aprobată de Comisie.

Este ultima zi de depunere, s-au înscris peste 100.000 de fermieri. Vom face controlul administrativ și în următoarele săptămâni vom demara și aici și vom relua procedura cu celeritate”, a precizat Adrian Oros în ședința de Guvern de ieri.

Pentru mai multe detalii pentru condițiile pe care trebuie să le îndeplinească beneficiarii subvenției acordate prin Măsura 21, CLICK AICI.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole