Mașina – zob, căruța – țăndări! Victime – un bărbat și un copil de 10 ani!

Un copil în vârstă de 10 ani și un bărbat de 38 de ani au fost transportați de urgenţă la spital după ce căruța în care se aflau a fost acroşată de un autoturism pe DN2C, în localitatea Căldărăşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

„Din primele date de la faţa locului, în timp ce conducea autoturismul dinspre Padina către Pogoanele, un şofer în vârstă de 25 de ani, din Pogoanele, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo ce se deplasa pe acelaşi sens de mers, condus de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Pogoanele. Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 38 de ani şi a unui pasager al atelajului hipo, un minor în vârstă de 10 ani, din Pogoanele. Persoanele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: IPJ Buzău

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole