MASCHIO GASPARDO VĂ AȘTEAPTĂ LA AGRIPLANTA 2017

Amprenta rosului aprins ce acopera utilajele italienilor de la Maschio Gaspardo este doar un punct de plecare.

Membrii companiei care a luat nastere in 1964 la Padova urmaresc in ultimii ani o componenta esentiala – toate utilajele produse trebuie sa aibe emisii reduse de CO2. Calitatea se regaseste si in masinariile care se produc in Italia, Romania , India si China, dar si in mediul inconjurator in care actioneaza utilaje prietenoase si cu omul si cu mediul.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

“Aveti grija de pamint si el va avea grija de voi”, acesta este conceptul de baza al marelui producator de utilaje agricole Maschio Gaspardo, implicat si in agricultura sustenabila. In Romania acest producator este prezent in parcul industrial al multor fermieri, calitatea utilajelor lor fiind demult un reper in piata.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Mai mult, intre 18 si 21 luna aceasta, MASCHIO GASPARDO va fi inca o data punct de atractie la AgriPlanta, expozitie dedicata domeniilor din agricultura, eveniment organizat la Fundulea, judetul Calarasi.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV
Gama de produse a constructorului Italian include cultivatoare, grape rotative puternice, semănători de precizie,  semănători de cereale, echipamente combinate cultivator-semănătoare, maşini de tuns iarba, maşini de erbicidat, maşini de prelucrare a fânului şi echipament pentru lucrări minime.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole