Marfa nu se mai vinde în piețe! Fermierii au ajuns disperați!

Fermierii din județul Dâmbovița cât și din mai multe județe limitrofe își aduc zilnic marfa în singura piață de produse lactate din municipiul Târgoviște cu produse proaspete și de calitate. Însă chiar și așa, fermierii spun că vânzările au scăzut foarte mult în ultima perioadă din cauza postului. 

În această perioadă vânzările sunt foarte scăzute la produsele lactate și asta pentru că este o perioadă de post. Fermierii din zonă spun că sunt obișnuiți ca în această perioadă vânzările să fie ceva mai mici, însă chiar și așa vin zilnic în piață și își expun marfa pentru puținii cumpărători care le trec pragul.

,,Sunt de la Sibiu, vin de ani de zile în această piață și într-o mare parte avem vânzare. Însă de când a început postul, vindem mai puțin, similar anilor trecuți. Nu numai postul face ca vânzările să fie mici, cred că și lipsa banilor este un factor care a influențat. Salariile sunt mici, iar cheltuielile mari. Noi avem produse bune, nici prețurile nu sunt exagerate, însă cu toate acestea vindem din ce în ce mai puțin. Avem multă brânză în această perioadă, dar ce nu vom reușim să vindem acum punem la butoi și vom încerca să vindem la iarnă”, a spus un fermier care își vindea marfa în această piață. 

Autor: Corvin Dumitrica

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole