Marea Extragere “Punem Fermele în Mișcare!” – ediția a II-a

Cea de a doua ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fermierilor – “Punem  Fermele în Mișcare!” 2021 – s-a încheiat miercuri, 22 decembrie, prin extragerea câștigătorilor,  ce a fost transmisă în direct atât în mediul on-line, cât și tv. 

Concursul “Punem Fermele în Mișcare!” este o campanie destinată fermierilor, prin care compania dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli nu numai cu soluții tehnologice optime, ci și cu premii atractive

Și pentru că anul acesta NETagro a aniversat 15 ani activitate, 15 ani de când susține agricultura românească, ne-am dorit să creștem și miza concursului pe măsura unui asemenea  an. Astfel, cea de-a doua ediție a campaniei ”Punem Fermele în Mișcare” a venit nu cu unul, ci  cu 3 premii atractive

Premiul III 1 Voucher ”Tehnologiile NETagro”, în valoare de 10.000 Ron 

Premiul II – 1 autoturism Dacia Duster 

Marele Premiu 1 autoturism Ford Ranger 

Câștigătorii celei de a doua ediții Punem Fermele în Mișcare sunt: 

1 x Voucher NETagro SC ALIREM SRL, reprezentată de Trucă Laurențiu 

1 x Dacia DUSTER COSMA S. GEORGIANA PFA, reprezentată de Cosma Georgiana 

1 x Ford Ranger SC SAMTORI AGRO SRL, reprezentată de Strejoiu Iulian 

Felicitări câștigătorilor! 

Dorim să felicităm toți participanții la concurs pentru un an plin de provocări, pe care împreună le-am depășit cu succes și să mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături – clienți, colaboratori, dar și reprezentanți ai presei, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru  suport și profesionalism. 

*Regulamentul concursului poate fi accesat în integralitate pe site-ul companiei: www.netagro.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole