Mare târg mare! Agromalim – Arad

Nu mai puțin de 270 de firme şi-au anunţat prezenţa la cea de-a 32-a ediţie a Târgului Agromalim, cel mai mare din judeţul Arad, care se va desfăşura în perioada 1 – 4 septembrie în locul consacrat: Expo Internaţional Arad, informează AGERPRES.

Potrivit organizatorului evenimentului – Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Arad – la târg vor fi prezenţi expozanţi din România, Ungaria, Germania, Franţa, Olanda, Polonia, Cehia şi Bulgaria.

„La ediţia din acest an sunt aşteptaţi să participe peste 20.000 de vizitatori, care vor lua contact cu cele mai noi utilaje agricole, cu cele mai moderne soluţii tehnice folosite în agricultură şi, evident, cu animalele de rasă din zona judeţului Arad”, au transmis reprezentanții CCIA Arad.

Se așteaptă ca la ediția din 2022 a Târgului Agromalim să se înregistreze cea mai mare participare din ultimii ani, chiar şi faţă de 2019, înainte de pandemie, când au fost 252 de expozanţi şi 16.000 de vizitatori. În 2021, după un an de pauză impusă de pandemia de COVID-19, au participat 180 de firme.

În cadrul târgului, Consiliul Judeţean Arad şi CCIA vor organiza zeci de conferinţe de specialitate despre oportunităţile de investiţii în sectorul agricol şi viticol.

De asemnea, într-unul dintre pavilioanele expoziţionale vor fi prezenţi peste 40 de mici producători locali care îşi vor prezenta produsele.

Sursa foto: CCIA Arad

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole