Marcel Ciolacu – asigurări pentru fermieri și mașini noi pentru guvern

Prezent în județul Argeș, într-o vizită pe platforma de automobile de la Mioveni, premierul Marcel Ciolacu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă și pe teme agricole.

Una dintre acestea a vizat importurile de cerealele ucrainene: “Statisticile de acum, care dădeau România drept țară care a importat cea mai mare cantitate de cereale din Ucraina, s-au bazat pe cifre vechi, înainte să fie impuse restricțiile. Lucrurile s-au schimbat, cel puțin de când sunt eu prim-ministru” a spus premierul.

Un alt subiect abordat s-a referit la punerea în practică a promisiunilor făcute recent fermierilor protestatari: “S-au constituit echipe mixte, care lucrează deja pentru a identifica cele mai bune variante, în scopul soluționării tuturor problemelor ridicate de fermieri”, a spus primul ministru.
Întrebat dacă exista și banii necesari, Marcel Ciolacu a dat asigurări ca pentru ceea ce și-a asumat guvernul, cu siguranță se vor găsi soluții.

În urma vizitei efectuate pe platforma de la Mioveni, premierul României a fost foarte impresionat de ceea ce a văzut și a dorit sa facă și un drive test cu noul Duster fabricat aici.

După ce a aflat ca 10% din exportul României este asigurat de produsele mărcii Dacia și a înțeles cât de mare este aportul adus de uzina de la Mioveni la produsul intern brut, Marcel Ciolacu a decis: “Din acest moment, Guvernul României și primul ministru vor folosi un singur brand – Dacia. Mașina mea, începând din acest moment, va fi Dacia. Este brandul nostru și trebuie sa fim mândri de asta” a declarat premierul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole