Maramureș: Patru localități rurale afectate de inundații

inundatiissddPloile abundente și scurgerile de pe versanții muntoși din ultimele 24 de ore au produs inundații în localitățile Baba, Coroieni, Fântânele și Răzoare, fiind afectate gospodăriile localnicilor, iar patru persoane în vârstă au fost evacuate de echipele de intervenție ale pompierilor militari, potrivit unui comunicat de presă.
În urma ploilor abundente, care au dus la scurgeri de pe versanți și ieșirea din matcă a văilor Baba și Poiana, satele Baba și Coroieni din comuna Coroieni, respectiv Fântânele și Răzoare, aparținând de orașul Târgu Lăpuș, au fost afectate de inundații.
Situația cea mai dificilă a fost înregistrată în satul Baba, pe raza căruia apele au afectat circa 20 de curți și anexe din tot atâtea gospodării.
Patru persoane în vârstă au fost evacuate de către autoritățile locale și au fost cazate la rude. La fața locului au intervenit pompieri din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș, evacuând apa din subsolurile inundate cu ajutorul motopompelor. (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole