Mai multi fermieri nu vor primi subventia pe suprafata! Care e motivul

204

Probleme la acordarea subvențiilor pentru aproape 200 de fermieri dintr-un județ. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că, în județul Olt, există un număr de producători agricoli care au plățile blocate, din cauza unor erori în dosare.

Din cei 30.196 de fermieri care au solicitat subvenţia pe suprafaţă în județul Olt, 29.000 şi-au primit deja banii în conturi. Pentru 196 agricultori din judeţ veştile sunt proaste, pentru că aceştia nu au fost introduşi la plată din cauza erorilor din dosare, transmite gazetanoua.ro.

Pe de altă parte, reprezentanții APIA precizează că a fost finalizat și controlul prin teledetecție.

„Avem 29.000 fermieri autorizaţi cu plăţile efectuate. Din diferenţa de 1.196 sunt 1.000 de fermieri cu dosare închise şi urmează să fie autorizaţi la plată. A fost finalizată şi procedura pentru fermierii care au fost selectaţi la controlul prin teledetecţie. Au rămas un număr de 196 de fermieri neintroduşi la plată, având diverse probleme sau erori de clarificat la dosar”, a spus purtătorul de cuvânt al APIA Olt, Corina Grecea.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult