Magazin cu produse proprii la USAMV Iași

O nouă veste vine de la  Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV), cea care va deschide un magazin, în care vor fi comercializate produse alimentare, naturale și la prețuri mici, produse obținute din materii prime provenite din fermele proprii. 

”Lucrăm la proiectarea unui magazin alimentar pentru prezentarea și vânzarea produselor proprii din fermele Universității, din atelierele de microproducție și va fi un cadru, sperăm noi, foarte apreciat atât de adulți cât și de copii”, a declarat prof. univ. dr. Eugen Ulea, Prorector cu dezvoltarea instituțională.

Reprezentanții instituției de învățămînt superior ieșean spun că, în urma activităților desfășurate în fermele și atelierele de microproducție ale facultăților de Agricultură, Horticultură, Zootehnie și Medicină Veterinară, studenții și cadrele didactice obțin diverse produse, cum ar fi preparate din carne, lactate, produse de panificație, legume, fructe, vin dar și răsaduri, puieți sau viță de vie. 

Toate aceste produse ”made by USAMV Iași” vor fi comercializate în magazinul care va fi deschis chiar în campusul Universității, din dealul Copoului conchid cei de la universitatea ieșeană.

Autor- Daria Diaconiuc

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole