MADR, AZI: Un nou ajutor de stat, cale liberă către fermieri!

E oficial: fermierii pot beneficia de noul ajutor de stat aprobat recent de Guvern, odată cu intrarea în vigoare a Ordinului pentru aprobarea cantităţilor de motorină aferente perioadei 1 aprilie 2023 – 30 iunie 2023.

„În data de 6 septembrie 2023, în Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul nr. 359/2023 pentru aprobarea cantităţilor de motorină aferente perioadei 1 aprilie 2023 – 30 iunie 2023, determinate la plată şi nedecontate de către APIA, ce beneficiază de ajutor de stat acordat sub formă de rambursare”, a anunțat, vineri, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Valoarea totală a ajutorului de stat aferent este de 172.005.306,00 lei, iar cantităţile totale de motorină eligibile la plată sunt de 112.488.321,754 litri.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. De ce fermierilor persoane fizice nu le dati motorina la reducere deoarece fac aceleasi lucrari ca si cei care au asociatii mari si ei platesc impozit pe venit si pe terenul agricol sa va fie rusine

  2. După ce fermierii „persoane fizice” lucrează nefiscalizat, acum vor dumnealor sa li se de-a și motorină subvenționată. Transformati-va in persoane juridice și sigur veți beneficia de toate drepturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole