MADR – modificări legislative pentru apicultori

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) pregătește o modificare legislativă ce îi vizează pe apicultori.

Astfel, pe site-ul MADR a fost pus în dezbatere publică Proiectul de ORDIN privind abrogarea alin.(2) al art.8 din anexa la Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 251/2017 pentru aprobarea  Sistemului unitar de identificare al stupinelor şi stupilor.

Așa cum apare în actul normativ publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 608 din 27 iule 2017, articolul propus spre abrogare prevede că „Apicultorii au obligația de a duce la îndeplinire identificarea stupilor cu respectarea cerințelor tehnice, în maximum 30 de zile de la data primirii codului de identificare a stupinei de la OJZ”.

Potrivit reprezentanșilor MADR Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 zile de la data publicării pe adresa de e-mail: voicu.tanase@madr.ro și dan.sandu@madr.ro  .

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole