28 iunie 2022 - 12:01

MADR, controale la Casa de Comert Unirea

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros, a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administrație al Casei de Comerț pentru produse agroalimentare UNIREA, ca urmare a solicitării acestora.

Intalnirea a fost programată după ce conducerea acestei noi entități economice a semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerț UNIREA.

Ministrul agriculturii, a dispus Corpului de control efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activități a Casei de Comerț pentru produse agroalimentare Unirea.

- Publicitate -

Această situație de fapt nu va influența sub nicio formă determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziția fermierilor pe lanțul de aprovizionare cu produse agroalimentare românești – a dat asigurări noul ministru al Agriculturii

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.