MADR – anunț de ULTIMĂ ORĂ pentru fermieri!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) anunță că odată cu intrarea în vigoare a noului Ordin pentru aprobarea regulilor privind înregistrarea activității operatorilor/grupurilor de operatori în agricultura ecologică, fișele de înregistrare au fost actualizate.

Noul act normativ, intrat în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial; Partea I, din 2 martie 20022, se adresează operatorilor/grupurilor de operatori care realizează activități de producție agricolă, pregătire, distribuție, depozitare, import, export, introducere pe piață a produselor ecologice sau în conversie, conform prevederilor art. 34 din Regulamentul (UE) 2018/848 al Parlamentului European și al Consiliului din 30 mai 2018 privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice și de abrogare a Regulamentului (CE) nr. 834/2007.

Pentru fișele de înregistrare a producătorilor din agricultura ecologică, reprezentanții MADR pun la dispoziția fermierilor interesați link-ul https://bit.ly/fise-inregistrare-ae.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole