26 mai 2022 - 05:03

MADR – anunț de ULTIMĂ ORĂ pentru fermieri!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) anunță că odată cu intrarea în vigoare a noului Ordin pentru aprobarea regulilor privind înregistrarea activității operatorilor/grupurilor de operatori în agricultura ecologică, fișele de înregistrare au fost actualizate.

Noul act normativ, intrat în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial; Partea I, din 2 martie 20022, se adresează operatorilor/grupurilor de operatori care realizează activități de producție agricolă, pregătire, distribuție, depozitare, import, export, introducere pe piață a produselor ecologice sau în conversie, conform prevederilor art. 34 din Regulamentul (UE) 2018/848 al Parlamentului European și al Consiliului din 30 mai 2018 privind producția ecologică și etichetarea produselor ecologice și de abrogare a Regulamentului (CE) nr. 834/2007.

Pentru fișele de înregistrare a producătorilor din agricultura ecologică, reprezentanții MADR pun la dispoziția fermierilor interesați link-ul https://bit.ly/fise-inregistrare-ae.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.