MADR a lansat platforma online unde producatorii isi pot vinde legumele

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, de astăzi, 30 martie 2020, pune la dispoziția micilor producători un portal pentru a completa cantitățile de legume disponibile în vederea facilitării unui dialog cu marile lanțuri de retail. Măsura are scopul de a identifica cele mai bune modalități de preluare a mărfii direct de la producători.

Astfel, pentru că este crucial ca în această perioadă fermierii să își desfășoare în continuare activitatea pentru a asigura securitatea alimentară a României, recomandăm micilor producători să încarce în platforma www.rndr.ro/legume cantitățile de legume de care dispun.

„Este foarte important să se înțeleagă că această platformă se dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli din sectorul vegetal, care în această perioadă trebuie să își continue munca în ferme, în solarii sau în câmp. De aceea a fost creată, pentru ca noi, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, să îi sprijinim în dialogul cu marile lanțuri de retail, pentru a găsi soluții ca aceste produse să ajungă pe masa consumatorilor”, a afirmat ministrul Adrian Oros.

Pentru a putea completa informațiile în portal, producătorii agricoli trebuie să se autentifice, prin crearea unui cont de utilizator. După completarea datelor, va fi transmis un e-mail de confirmare la adresa electronică indicată de producător. După crearea contului de utilizator se poate trece la completarea anunțului.

Pentru a accesa platforma unde producătorii își pot publica ofertele intrați pe: https://rndr.ro/legume/

Citește și
5 Comentarii
 1. […] micilor producători o platformă online care îi va conecta cu marile lanţuri de retail, anunţă Agro […]

 2. moldovan sabina elena spune

  ce se intimpla cu producatori de flori si noi am investit foc seminte si tot ce este necesar pentru a avea flori pentru curti balcoane parcuri etc am lucrat si investit toata iarna si asteptam o rezolvare

 3. Nagy Iulia spune

  Buna ziua. Ar fi ideal sa se poate adauga si fructe. Va multumim.

 4. Anonim spune

  Ar fi perfrct sa se adauge si produsele lactate.

 5. Madalina Culcusica spune

  Ar fi bine sa se adauge si produsele lactate

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult