26 mai 2022 - 04:56

Lupii au făcut prăpăd! 120 de oi ucise într-o stână!

Lupii au atacat o stână din județul Alba și au ucis 120 de animale – 60 de oi și 60 de miei –, potrivit unor informații transmise de reprezentanții DSVSA Alba și citate de g4media.ro.

Atacul lupilor s-a produs în noaptea de 5 spre 6 mai în Sânbenedic, comuna Fărău, la aproximativ 50 de metri de drumul comunal.

În lipsa martorilor, autoritățile au luat în calcul și varianta ca animalele să fi fost atacate de șacali, al căror număr a crescut foarte mult în județ, mai ales pe cursul Mureșului. Până la urmă, după analiza mușcăturilor și a urmelor, au ajuns la concluzia că este vorba despre o haită de lupi.

O comisie formată din reprezentanți ai DSVSA Alba, ai Ocolului Silvic și ai altor instituții abilitate va investiga ce s-a întâmplat pentru a găsi o soluție de despăgubire a ciobanului, care a rămas mai doar cu 150 de oi din întreaga turmă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.