Lovitură pentru mafia savarinelor

Inspectorii sanitari-veterinari au luat la puricat Bucureştiul.
ansvsa
Potrivit unui comunicat al DSVSA București, săptămâna trecută s-au efectuat controale privind verificarea respectării condițiilor sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor de funcționare.
“Au fost verificare 10 unităţi, din care 3 depozite alimentare, un centru ambalare ouă, două unităţi alimentație publică, un laborator cofetărie – patiserie, un magazin alimentar, o piaţă volantă și o unitate fabricare produse din carne, fiind constatate abateri de la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor în vigoare, cu privire la depozitarea produselor alimentare de origine nonanimală, etichetarea produselor alimentare de origine animală, trasabilitatea produselor alimentare, notificarea DSVSAB privind schimburi intracomunitare de produse alimentare de origine animală și funcționare fără aviz pe perioadă limitată a pieței volante – legume/fructe”, a anunțat DSVSA București.
Dintre cele zece unități verificate, în cinci au fost constatate nereguli și s-au dispus sancțiuni conform legii. Cuantumul amenzilor s-a ridicat la 16.000 de lei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole