LOCURI PENTRU PENSIONARI ÎN STAȚIUNILE BALNEARE

Ministerul Muncii intentioneaza ca anul acesta sa ofere pensionarilor un numar de 56.000 de bilete de tratament in statiunile balneare din Romania.

Potrivit notei de fundamentare a proiectului de act normativ, suma totala destinata acestui proiect este de 319 milioane de lei. Pensionarii vor merge in statiunile balneare in 18 serii, urmand a fi cazati in unitatile hoteliere ce apartin Casei Naționale de Pensii Publice.

„Numărul biletelor de tratament balnear ce se acorda gratuit categoriilor de persoane beneficiare de prevederile unor legi speciale și legi cu caracter reparatoriu, precum și categoriilor de persoane beneficiare ale sistemului de asigurare pentru accidente de muncă și boli profesionale, se stabilește prin aplicarea unui procent de maxim 15% din numărul total de bilete de tratament. Obiectul de reglementare al prezentului proiect de act normativ îl constituie acordarea prestațiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul in curs prin sistemul organizat și administrat de Casa Națională de Pensii Publice. Pentru anul 2017 nu se acordă bilete de odihnă”, scrie in nota de fundamentare a proiectului.

Agro TV a încercat să afle de la Casa Națională de Pensii dacă numărul de locuri puse la dispoziție anul acesta este mai mic sau mai mare decât cel din 2016. De la Biroul Comunicare ni s-a cerut să facem o solicitare scrisă, urmând ca răspunsul să fie oferit în 30 de zile. Rămâneți lângă aparate, vă sunăm noi!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole