Locuri de muncă în domeniul hotelier-gastronomic în Germania

hotelMuncitorii români calificați în domeniul hotelier-gastronomic pot aplica pentru cele 34 de posturi vacante oferite de doi agenți economici din Germania, prin intermediul rețelei EURES, salariul fiind de minimum 1.500 de euro brut/lună, potrivit datelor Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM).
Angajatorii sunt Hotel Marriott Frankfurt și Block House, iar dintre cele 34 de posturi oferite 22 sunt pentru ospătar, 8 pentru bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și câte două pentru barman și recepționer.
În vederea ocupării locurilor de muncă disponibile pentru ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, precum și cunoștințe bune de limba germană și engleză (nivel A2 — B1).
Totodată, pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experiență în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare Opera și să aibă cunoștințe de limba germană și engleză, nivel C1—C2.
Conform AMOFM, angajarea se face pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată, iar salariul oferit este cuprins între 1.500 și 2.206 euro brut/lună, în funcție de calificare și experiența profesională, în cazul posturilor de ospătar și barman, respectiv între 1.500 și 2.054 euro brut/lună, în funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.
Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă doar în timpul programului de lucru, contra cost, în timp ce Block House asigură cazare în primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă, doar în timpul programului de lucru.
Persoanele cu domiciliul în București, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AMOFM, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție.
Selecția finală pentru ocuparea locurilor de muncă va avea la Brașov, pe 8 septembrie 2016.(Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole