Liviu Dragnea, dezvăluiri din discuțiile de culise cu Petre Daea: ”Mi-a spus că are nevoie de bani”

Petre Daea s-a întors în funcția de ministru al agriculturii și dezvoltării rurale în Guvernul Ciucă pentru că avea nevoie de bani, susține fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea. Acesta îl acuză pe actualul șef MADR că ”a rămas doar cu glumele”, pentru că măsurile de sprijin pentru fermieri au devenit inexistente.

”N-ați văzut Daea în ce hal a ajuns? Când era cu mine putea să facă glume, își permitea să facă glume, pentru că avea programele din spate pe care i le pusesem la dispoziție, care produceau și care ajutau. Când lumea e mulțumită, poți să faci glume. Acum a rămas doar cu glumele”, a spus Liviu Dragnea în direct la AGRO TV.

Fostul șef PSD spune că și-a pierdut respectul pentru Petre Daea, deși în 2021 încerca să-l atragă pe acesta în noua sa formațiune politică.

”Ne-am întâlnit în vara anului 2021, timp de vreo câteva ore a fost la mine acasă și convenisem că rămânem să lucrăm împreună, să lucrăm împreună la un program serios pe o perioadă lungă pentru agricultura românească. Din păcate, mi-a zis că are nevoie de bani și că trebuie să se ducă înapoi la partid, la Guvern.

În momentul când te asociezi cu o asemenea putere ticăloasă, nu mai ai cum să ai respectul meu niciodată, toată viața. Plus că e clar că nu are ce să facă, cum a mers la Bruxelles, așa s-a întors. Nu face nimic, în afară de glumițe și aroganțe”, a mai spus Dragnea în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole