Listele AFIR cu beneficiarii de fonduri europene! Anunț de ULTIMĂ ORĂ

Toate rapoartele de selecție cu fermierii care beneficiază de fonduri europene în anul 2022 vor fi publicate până la sfârșitul lunii iunie – este anunțul directorului general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), Dorin Opreanu.

Potrivit declarațiilor făcute de șeful AFIR în emisiunea Agrostrategia la TVR1, evaluările proiectelor din etapa a treia s-au finalizat la nivelul întregii țări, urmând ca acestea să fie centralizate și eșantionate în perioada următoare.

”În momentul de față, colegii din țară au terminat evaluările. Trebuie să facem eșantionarea, ulterior verificăm și proiectele care au fost selectate pe eșantion, trimitem către Autoritatea de Management pentru a verifica și aproba, deci cam în două săptămâni apar și rapoartele de selecție.

Pe 27 mai s-au afișat rapoartele de selecție pentru etapa a doua, undeva la mijlocul lui iunie apare și etapa a treia, iar la 30 iunie închidem absolut tot, și etapa a patra și ce mai era de evaluat. (…) S-a întârziat puțin, s-a muncit foarte mult, colegii mei nu au avut nici sâmbătă, nici duminică”, a precizat directorul AFIR, Dorin Opreanu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole