Lista cu firmele admise pentru finanțarea de 200.000 lei/beneficiar, fonduri nerambursabile

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) a publicat de curând rezultatele preliminare pentru programul Femeia Antreprenor. Prin intermediul acestui program, statul acordă finanțare nerambursabilă în valoare de maximum 200.000 lei/beneficiar pentru firmele deținute majoritar de femei, după principiu similar cu programul Start-Up Nation.

Pentru a veni în sprijinul beneficiarelor admise de principiu la finanțare până la aceasta dată, MAT a făcut public stadiul rezultatelor verificărilor și sfătuiește aplicantele să urmărească permanent aplicația de gestiune a măsurii de sprijin, în vederea îndeplinirii condițiilor necesare următoarei etape de semnare a acordurilor de finanțare.

Lista este publicată pe site-ul MAT și poate fi consultată AICI.

Reamintim că înscrierile în programul Femeia Antreprenor s-au derulat până la 30 septembrie 2022. Bugetul programului pentru anul 2022 a fost de 157.624.000 lei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole