Liliana Ciobanu, deputat: Comisia de Agricultură a retrimis plenului Camerei Deputaților modificările Legii 321/ 2009 privind comercializarea produselor alimentare

Liliana CiobanuComisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și produse specifice a votat marți, cu majoritatea voturilor celor prezenți, retrimiterea în plen a modificărilor aduse Legii 321/ 2009 privind comercializarea produselor alimentare, a anunțat deputatul  de Giurgiu, într-o declarație de presă.
Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.321/ 2009 privind comercializarea produselor alimentare a fost retrasă în urmă cu o săptămână de pe ordinea de zi a Camerei Deputaților și a fost retransmisă comisiei de specialitate.
‘Evident este vorba despre un proiect legislativ bun, în favoarea producătorilor români, iar retrimiterea să la Comisia de agricultură a fost de neînțeles. Personal, împreună cu colegii din Subcomisia de agricultură, am muncit mai mult de două luni la îmbunătățirea acestei propuneri legislative, care vizează reglementarea condițiile de exercitare a activității contractuale de comercializare a produselor alimentare. Îmi exprim speranța că propunerea de modificare și completare a Legii nr. 321/ 2009 va fi adoptată cât mai curând de către plenul Camerei Deputaților, deoarece este o lege în favoarea producătorilor români și mai reduce din favorizarea de până acum a hipermarketurilor și supermarketurilor din România ! Românii vor avea posibilitatea de a consuma legume și fructe proaspete, aduse din țară, și, de asemenea, legea va oferi posibilitatea creării a noi locuri de muncă în domeniu. Totodată, noul act normativ va contribui la revitalizarea comerțului tradițional și susținerea producătorilor autohtoni prin încurajarea comerțului în piețe și în micile magazine’, a declarat Liliana Ciobanu.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole