ATENȚIE! O marcă foarte cunoscută de napolitane, cu Salmonella, la… Lidl

Lidl România a anunţat că retrage de la vânzare şi de la clienţi, toate loturile de napolitane cu Salmonella. Potrivit Autorității Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), este vorba despre napolitanele produse de Pak Rampart d.o.o, unde s-a constatat prezenţa Salmonella Typhimurium.

Napolitane cu Salmonella, marca Tastino, cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, de 800g – provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale!

„Producătorul Pak Rampart d.o.o. recheamă preventiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g”, toate termenele de valabilitate şi toate loturile. În urma unei analize efectuate, a fost detectată Salmonella Typhimurium. Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza)”, se arată în anunţul retailerului, potrivit TVR.

napolitane cu Salmonella

Produsul”Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g” a fost distribuit în toată reţeaua de magazine Lidl. Clienţii care au cumpărat acest produs, indiferent de termenul de valabilitate, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

„Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, transmite retailerul.

Potrivit sursei citate, această rechemare vizează exclusiv produsul „Tastino Napolitane cu 72% cremă cu aromă de alune de pădure, 800g”.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Tastino, nu sunt afectate de această rechemare. 

Pentru mai multe informaţii, consumatorii pot contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole