Lidl face avertizări: Suspiciuni de contaminare Salmonela la carne de pui!

Lidl face avertizări cu privire la un produs de pui care ar fi infectat de Salmonela. Clienții nu trebuie să consume sub nici o formă produsul infectat. 

Lidl retrage de la vînzare un lot de Nuggets cu pui, posibil contaminat cu Salmonella, conform Autorității Naționale Sanitar-Veterinare (ANSVSA). Este vorba de produsul ”Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 03.02.2025, conform Hotnews.ro

 

Salmonela este o bacterie care poate provoca afecțiuni gastrointestinale, cum ar fi diareea, greața și febra. Aceste simptome sunt adesea numite intoxicație alimentară. În cazuri severe, Salmonela poate provoca infecții grave în sânge sau alte complicații. Este important să evităm alimentele contaminate și să ne spălăm bine mâinile pentru a preveni infecțiile cu Salmonela. Dacă prezentați simptome de intoxicație alimentară, este recomandat să consultați un medic pentru tratament.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole