Lider PSD, despre cazul Chesnoiu: ”Este o EXECUȚIE, nu se poate așa ceva!”

La o săptămână de la demisia lui Adrian Chesnoiu din funcția de ministru al agriculturii, negocierile privind viitorul șef de la MADR încă se derulează în interiorul Partidului Social Democrat. Unele voci încă îl regretă pe fostul ministru, susținând că acuzațiile venite de la DNA la adresa acestuia reprezintă o execuție politică.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, Alexandru Stănescu, fost președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților și frate al secretarului general PSD, Paul Stănescu, s-a exprimat cu privire la cazul Chesnoiu.

”E incontestabilă valoarea lui, pentru că toți din domeniul agriculturii au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. Cred că a fost unul dintre cei mai buni miniștri, cu toate că a stat destul de puțin la Ministerul Agriculturii, și un om care promitea foarte mult. Îl cunosc foarte bine și vreau să vă spun că în prima parte nu dormea noaptea, ca să se pregătească, să fie la cel mai înalt nivel.

Cred că a fost o execuție. A fost director la AFIR, a semnat miliarde de euro, nu i-a găsit nimeni un cent în neregulă. S-a găsit că, vezi doamne, a fluierat în biserică. Nu se poate așa ceva. Vă spun sincer că nu m-aș duce ministru la agricultură nici pentru o chestie din asta, pentru că te duci și te trezești cu un dosar de doi lei și îți strici și imaginea, oamenii încep să creadă. E o execuție de care ar trebui să luăm poziție cu toții, pentru că ni se poate întâmpla tuturor așa ceva”, a spus Alexandru Stănescu în direct la AGRO TV.

Păreri similare vin și din cadrul mediului asociativ al fermierilor.

”Eu îl regret. E un tânăr harnic, eu îl știu pe tatăl lui. Era bun, ținea cu fermierii, era foarte ambițios. Scuzați-mă că o spun, poate greșesc, să nu declanșez ceva, dar mi se pare că a fost lucrat. Parcă a fost înlăturat, nu știu de ce. Parcă omul care ține cu noi, cu fermierii, este înlăturat. Păcat, pentru că e tânăr”, a precizat Ion Cioroianu, prim-vicepreședinte al Asociației Fermierilor din România (AFR).

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua în cea ce ma privește pot spune ca acest ministru a fost singurul dintre toți cei ce s au perindat pe la acest minister al agriculturi, care vorbea pe înțelesul tuturor fermierilor, și avea soluții pentru noi. Era omul potrivit la locul potrivit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole