LEGEA PENTRU DIMINUAREA RISIPEI ALIMENTARE, SUSPENDATĂ DE SENAT

Plenul Senatului a adoptat, marți, cu 41 de voturi ”pentru”, 4 abțineri și 34 de voturi ”împotrivă”, proiectul de aprobare a Ordonanței de urgență pentru suspendarea Legii privind diminuarea risipei alimentare.

Potrivit reprezentantului Guvernului, prezent la dezbateri, Legea privind diminuarea risipei implică o serie de măsuri „lipsite de claritate și previzibilitate și creează dificultăți în aplicare”, fiind necesară suspendarea aplicării legii „din cauza complexității domeniului reglementat”.

Președintele Comisiei pentru Agricultură, senatorul PSD Doina Silistru, a arătat, la rândul său, că „această lege este de o complexitate superioară și practic, în urma discuțiilor care au avut loc cu toți factorii implicați în aplicarea acestei legi, s-a ajuns la concluzia că nu poate fi aplicată în forma actuală”, după cum se arată pe AGERPRES

Conform unui amendament adoptat, aplicarea legii ar urma să fie suspendată până la 30 iunie 2018.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole