LEGEA JUNGLEI SE APLICĂ ȘI ÎN AGRICULTURĂ

Fermierii ardeleni văd cum cu fiecare zi care trece au tot mai greu acces la terenuri și în special la pășuni. MUlte dintre pământurile pe care făceau agricultură sunt cumpărate de străini sau de firme mari, multinaționale, cărora fermierii nuau cum să le facă față decât dacă se asociază.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Micii fermieri par să fi învățat o lecție foarte important pentru ei și anume că în unire stă singura lor șansă de a rămâne pe piață. Multinaționalele duc o politică tot maai agresivă și mai orientată către a acapara pământurile și piețele micilor fermieri, iar aceștia se simt copleșițidea aceasta, așacum a recunoscut și Dan Țandea, președintele Cooperativei Someș-Arieș

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Cooperativa Someș-Arieș este una dintre primele care a apărut în Transilvania și, de la apariție, aadunat un număr impresionant de membri. Majoritatea dintre aceștiaoperează în domeniul zootehniei, al creșterii vacilor, în modspecial și luptă împreună pentru salvarea vacilor de carne din zonă.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole