Legea care stabilește măsuri suplimentare pentru etichetarea laptelui, promulgată

iohanisPreședintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul pentru promulgarea legii privind stabilirea unor măsuri suplimentare obligatorii pentru etichetarea laptelui proaspăt pentru consum și a produselor lactate.
Legea stabilește că trebuie indicat pe eticheta laptelui proaspăt pentru consum procentul de lapte praf pe care îl conține sau mențiunea că nu conține lapte praf.
De asemenea, actul normativ prevede și sintagma „lapte natural” — lapte produs 100% din lapte brut materie primă sau mențiunea „lapte românesc” — lapte provenit 100% din fermele din România.
Șeful statului a semnat marți și decretele pentru promulgarea:
* legii privind modificarea Legii nr. 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol
* legii pentru modificarea Legii nr. 45/2009 privind organizarea și funcționarea Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” și a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii și industriei alimentare. (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole