Legătura dintre Gyuri Pascu și satul românesc

Regretatul artist în vârstă de 55 de ani a murit luni, în urma unui infarct.
giuripascu
Înainte de a ajunge celebru și de a-i bucura pe români la fiecare apariție a sa publică, Gyuri Păscu a trăit modest. În tinerețe, a fost chiar dascăl în județul Călărași. Regretatul artist făcea naveta la Ulmu, o comună micuță, aflată pe malul Lacului Mostistea, unde preda limba română.

Devenit celebru datorită show-urilor de comedie în care apărea și venerat de către iubitorii de folk, Pascu a vorbit cu nonsalanță într-un interviu acordat Agro TV despre modul său de viață și despre părerile sale despre oameni.

„A fost profesor inainte de Revolutie in comuna Ulmu. L-am cunoscut pentru ca in aceeasi comuna mi-am inceput si eu cariera in invatamant. Avea carisma. Facea si atunci spectacole pe scena de la Casa Tineretului. Imi pare rau ca l-am pierdut. Ma mandresc ca am avut ocazia sa-l intalnesc”, a declarat Constantin Tudor, in exclusivitate pentru AGRO TV, seful Inspectoratului Judetean de Invatamant Calarasi.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole