Laurenţiu Rebega, P.E.: sunt cu precădere interesat de un raport privind concentrarea terenurilor agricole la nivelul UE

rebegaEuroparlamentarul român, Laurenţiu Rebega, a anunţat că în această săptămână va avea în vedere câteva puncte importante din agenda Comisiei pentru Agricultură, din care face parte.
„În Comisia pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, sunt cu precădere interesat de un raport privind concentrarea terenurilor agricole la nivelul UE. În plus, urmăresc cu atenția evoluția propunerii Omnibus, înaintată în luna septembrie de Comisarul  Phil Hogan, pentru reformarea și simplificarea Politicii Agricole Comune (PAC). La nivelul Parlamentului European, au loc săptămânal schimburi de opinii cu Comisia Europeană (Direcția Generală pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală sau DG AGRI) pe diferite chestiuni operaționale și tehnice privind reforma PAC”, a anunţat Rebega.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole